Plátkované mäso

MÄSO ZÁKAZNÍKOM SPRACOVÁVAME A DODÁVAME V TROCH KVALITATÍVNYCH ÚROVNIACH:

1. VÝROBNÁ ÚPRAVA MÄSA
Šál je pripravený k distribúcií k zákazníkovi bez ďalších úprav podľa objednávky.

2. KUCHYNSKÁ ÚPRAVA MÄSA
Mäso je odblanené, zbavené tukového krytia a je pripravené pre priame gastronomické využitie.

3. PLÁTKY
Na výrobu kalibrovaných porcií používame špecializované strojné zariadenie, ktoré umožňuje dodávať zákazníkom pravidelené, kalibrované plátky mäsa v hrúbke od 4 mm do 80 mm. Plátkovanie nepredražuje cenu mäsa.

BALENIE MÄSA

Čerstvné mäso balíme vákuovo alebo do vaničiek s ochrannou atmosférou.

VÝHODY VÁKUOVO BALENÉHO MÄSA:

- DLHŠIA DOBA TRVANLIVOSTI A GARANCIE
Mäso je uchovávané v uzavretom prostredí bez vonkajších vplyvov a neosýcha pri dlhšom skladovaní.

- VYSOKÁ ÚROVEŇ HYGIENY
Na rozdiel od voľne loženého mäsa neprichádza vákuovo balené mäso pri manipulácií do kontaktu s okolím.

- ZACHOVÁVANIE ČERSTVOSTI MÄSA
Po vybúraní je mäso ihneď spracované a zavákuované, čím maximálne zachovávame jeho čerstvosť. Mäso pri skladovaní neosýcha. To znamená, že ma nižšiu stratovosť.

- HOVÄDZIE MÄSO
Vákuovo balené hovädzie mäso zreje po celú dobu skladovania.