MÄSO ZÁKAZNÍKOM SPRACOVÁVAME A DODÁVAME V TROCH KVALITATÍVNYCH ÚROVNIACH:
1. VÝROBNÁ ÚPRAVA MÄSA
Šál je pripravený k distribúcií k zákazníkovi
bez ďalších úprav podľa objednávky.
2. KUCHYNSKÁ ÚPRAVA MÄSA
Mäso je odblanené, zbavené tukového krytia
a je pripravené pre priame gastronomické
využitie.
3. PLÁTKY
Na výrobu kalibrovaných porcií používame
špecializované strojné zariadenie, ktoré umožňuje
dodávať zákazníkom pravidelené, kalibrované
plátky mäsa v hrúbke od 4 mm do 80 mm.
Plátkovanie nepredražuje cenu mäsa.
BALENIE MÄSA
Čerstvné mäso balíme vákuovo alebo do vaničiek s ochrannou atmosférou.
VÝHODY VÁKUOVO BALENÉHO MÄSA:
- DLHŠIA DOBA TRVANLIVOSTI A GARANCIE
Mäso je uchovávané v uzavretom prostredí bez vonkajších
vplyvov a neosýcha pri dlhšom skladovaní.
- VYSOKÁ ÚROVEŇ HYGIENY
Na rozdiel od voľne loženého mäsa neprichádza vákuovo
balené mäso pri manipulácií do kontaktu s okolím.
- ZACHOVÁVANIE ČERSTVOSTI MÄSA
Po vybúraní je mäso ihneď spracované a zavákuované, čím
maximálne zachovávame jeho čerstvosť. Mäso pri skladovaní neosýcha.
To znamená, že ma nižšiu stratovosť.
- HOVÄDZIE MÄSO
Vákuovo balené hovädzie mäso zreje po celú dobu skladovania.
- Hovädzí krk bez kosti
- Hovädzia roštenka bez kosti
- Hovädzia sviečková
- Hovädzie kližka
- Hovädzie rebrá
- Hovädzie špikové kosti
- Hovädzie zadné – spodný šál
- Hovädzie zadné – orech
- Hovädzie zadné – falošná sviečková
- Hovädzie zadné – vrchný šál
- Teľacie zadné – falošná sviečková
- Teľacie zadné – orech
- Teľacie zadné – spodný šál