
Test výťažnosti mäsa: Kuracie prsia
Test výťažnosti mäsa: Kuracie prsia Na trhu dnes nájdete množstvo druhov mäsa – od vákuovo baleného, cez mäso v ochrannej atmosfére, až po čerstvé mäso priamo od mäsiara. Možno sa

Test výťažnosti mäsa: Kuracie prsia Na trhu dnes nájdete množstvo druhov mäsa – od vákuovo baleného, cez mäso v ochrannej atmosfére, až po čerstvé mäso priamo od mäsiara. Možno sa

Počas apríla sme pre našich stálych zákazníkov pripravili súťaž! Za vyplnenie dotazníka mali možnosť získať nákup mäsa v hodnote 350 €. Ako to celé dopadlo? Výsledok nájdete v našom článku.

Tipy od mäsiara: Ako minimalizovať odpad pri spracovaní mäsa? Zbytočný odpad pri spracovaní mäsa je strašiakom nejednej reštaurácie či inej gastronomickej prevádzky. Ako s mäsom efektívne pracovať, aby ste optimalizovali

5 dôvodov prečo reštaurácie nakupujú mäso u nás Pre každú reštauráciu je kľúčové mať kvalitné suroviny, ktoré zabezpečia vynikajúcu chuť a konzistentnosť jedál. Ak sa môžete spoľahnúť na tovar, s ktorým

Ako optimalizovať nákup mäsa bez kompromisov na kvalite? Aj vy hľadáte spôsob ako optimalizovať nákupy mäsa? Tak potom ste tu správne. Spolu s našimi zákazníkmi sme dali dokopy tipy, ktoré vám

Ako ušetriť pri nákupe mäsa vo vašej reštaurácii? Aj vy hľadáte spôsob, ako ušetriť pri nákupe mäsa? Potom vás určite zaujme tento článok, ktorý vychádza z našich takmer 30-ročných skúseností

Ako ušetriť 30% času vo vašej reštaurácii? Vedeli ste, že ak ušetríte 30% času v reštaurácii, môžete ho investovať do skvalitňovania iných služieb? Čas je v gastronómii vzácny – každá
![steakove m]so](https://diamon.sk/wp-content/uploads/2024/10/u5llwx17rws-1024x683.jpg)
Viete, aké mäso jesť, ak chcete chudnúť? Ak aj vy patríte k tým, ktorí sa po sviatkoch pustili do zhadzovania nadbytočných kíl, tento článok vám určite pomôže s výberom správneho

Viete, ktorý tuk je najlepší do kuchyne? Výber správneho tuku je kľúčový pre chuť a kvalitu našich jedál. Každý druh tuku má svoje využitie, preto je dobré poznať ich vlastnosti