ÚPRAVA MÄSA
Čerstvé mäso dodávame v troch možných úpravách
- VÝROBNÁ ÚPRAVA MÄSA
Mäso je pripravené na distribúciu k zákazníkovi bez ďalších úprav podľa objednávky. - KUCHYNSKÁ ÚPRAVA MÄSA
Mäso je zbavené tukového krytia a je pripravené pre priame gastronomické využitie. - PLÁTKY, KOCKY, REZANCE
Na výrobu kalibrovaných porcií používame špecializované strojné zariadenie, ktoré umožňuje dodávať zákazníkom pravidelné plátky, kocky i rezance mäsa v hrúbke od 2×2 cm do 3×3 cm.

Výrobná / kuchynská úprava mäsa

Plátky mäsa

Kocky /rezance mäsa

Mleté mäso
ČERSTVÉ MÄSO
BALENIE MÄSA
Čerstvé mäso podľa potreby zabalíme vákuovo alebo do vaničiek s ochrannou atmosférou. Aké sú výhody vákuovo baleného mäsa?
DLHŠIA DOBA TRVANLIVOSTI A GARANCIE
Mäso je uchovávané v uzavretom prostredí bez vonkajších vplyvov a neosýcha pri dlhšom skladovaní.
VYSOKÁ ÚROVEŇ HYGIENY
Na rozdiel od voľne uloženého mäsa, neprichádza vákuovo balené mäso pri manipulácií do kontaktu s okolím.
ZACHOVÁVANIE ČERSTVOSTI MÄSA
Po vybúraní je mäso ihneď spracované a zavákuované, čím maximálne zachovávame jeho čerstvosť. Mäso pri skladovaní neosýcha. To znamená, že ma nižšiu stratovosť.
HOVÄDZIE MÄSO
Vákuovo balené hovädzie mäso zreje po celú dobu skladovania.