ÚPRAVA MÄSA

Čerstvé mäso  dodávame v troch možných úpravách

  1. VÝROBNÁ ÚPRAVA MÄSA
    Mäso je pripravené na distribúciu k zákazníkovi bez ďalších úprav podľa objednávky.
  2. KUCHYNSKÁ ÚPRAVA MÄSA
    Mäso je zbavené tukového krytia a je pripravené pre priame gastronomické využitie.
  3. PLÁTKY, KOCKY, REZANCE
    Na výrobu kalibrovaných porcií používame špecializované strojné zariadenie, ktoré umožňuje dodávať zákazníkom pravidelné plátky, kocky i rezance mäsa v hrúbke od 2×2 cm do 3×3 cm.
čerstvé mäso diamon
cele maso

Výrobná / kuchynská úprava mäsa

platky masa

Plátky mäsa

rezance masa kocky masa

Kocky /rezance mäsa

mlete maso

Mleté mäso

ČERSTVÉ MÄSO

V NAŠEJ PONUKE NÁJDETE

BALENIE MÄSA

Čerstvé mäso podľa potreby  zabalíme vákuovo alebo do vaničiek s ochrannou atmosférou. Aké sú výhody vákuovo baleného mäsa?

DLHŠIA DOBA TRVANLIVOSTI A GARANCIE

Mäso je uchovávané v uzavretom prostredí bez vonkajších vplyvov a neosýcha pri dlhšom skladovaní.

VYSOKÁ ÚROVEŇ
HYGIENY

Na rozdiel od voľne uloženého mäsa, neprichádza vákuovo balené mäso pri manipulácií do kontaktu s okolím.

ZACHOVÁVANIE ČERSTVOSTI MÄSA

Po vybúraní je mäso ihneď spracované a zavákuované, čím maximálne zachovávame jeho čerstvosť. Mäso pri skladovaní neosýcha. To znamená, že ma nižšiu stratovosť.

HOVÄDZIE MÄSO

Vákuovo balené hovädzie mäso zreje po celú dobu skladovania.

Hľadáte spoľahlivého dodávateľa mäsa a mäsových výrobkov?