ÚPRAVA MÄSA
ČERSTVÉ MÄSO ZÁKAZNÍKOM SPRACOVÁVAME A DODÁVAME V TROCH KVALITATÍVNYCH ÚROVNIACH
- VÝROBNÁ ÚPRAVA MÄSA
Šál je pripravený k distribúcií k zákazníkovi bez ďalších úprav podľa objednávky. - KUCHYNSKÁ ÚPRAVA MÄSA
Mäso je odblanené, zbavené tukového krytia a je pripravené pre priame gastronomické využitie. - PLÁTKY
Na výrobu kalibrovaných porcií používame špecializované strojné zariadenie, ktoré umožňuje dodávať zákazníkom pravidelené, kalibrované plátky mäsa v hrúbke od 4 mm do 80 mm. Plátkovanie nepredražuje cenu mäsa.
ČERSTVÉ MÄSO
V NAŠEJ PONUKE NÁJDETE
- Čerstvé bravčové mäso
- Chladená a mrazená hydina
- Hovädzie chladené mäso
- Mäso v ochrannej atmosfére
BALENIE MÄSA
Čerstvné mäso balíme vákuovo alebo do vaničiek s ochrannou atmosférou. Aké sú výhody vákuovo baleného mäsa?
DLHŠIA DOBA TRVANLIVOSTI A GARANCIE
Mäso je uchovávané v uzavretom prostredí bez vonkajších vplyvov a neosýcha pri dlhšom skladovaní.
VYSOKÁ ÚROVEŇ HYGIENY
Na rozdiel od voľne uloženého mäsa, neprichádza vákuovo balené mäso pri manipulácií do kontaktu s okolím.
ZACHOVÁVANIE ČERSTVOSTI MÄSA
Po vybúraní je mäso ihneď spracované a zavákuované, čím maximálne zachovávame jeho čerstvosť. Mäso pri skladovaní neosýcha. To znamená, že ma nižšiu stratovosť.
HOVÄDZIE MÄSO
Vákuovo balené hovädzie mäso zreje po celú dobu skladovania.