Slovenská divina

Našu ponuku mäsa a mäsových výrobkov sme rozšírili o prémiovú divinu. Naša divina pochádza z voľne žijúcej zveri zo slovenských poľovných revírov, ktoré sú známe svojou čistotou a bohatou biodiverzitou. Lov tejto zveri prebieha výlučne zákonným spôsobom, s rešpektom k prírode a ekosystému. Spolupracujeme s overeným dodávateľom, ktorý dbá na dodržiavanie etických zásad lovu. Môžete si tak byť istí, že každé zviera bolo ulovené s ohľadom na udržateľnosť a ochranu životného prostredia.

Týmto spôsobom vám garantujeme, že mäso, ktoré vám dodáme, je nielen vynikajúcej kvality, ale aj eticky a zodpovedne získané.

a close up of a deer's head in a field

SLOVENSKÁ DIVINA

Divina, ktorú dodávame, je bohatá na bielkoviny, s nízkym obsahom tuku, a jeho chuť je neporovnateľná s inými druhmi mäsa.
Aké sú výhody diviny?

Nižší obsah tuku

Zver žije voľne v prírode, je oveľa aktívnejšia, čo vedie k tvorbe svalového tkaniva s minimálnym množstvom tuku.

Vysoký obsah bielkovín

Mäso z diviny je bohaté na bielkoviny. Vysoký obsah bielkovín podporuje budovanie a obnovu svalov.

Prírodná strava voľne žijúcich zvierat

Zver sa živí prirodzenou stravou z lesa, čo prispieva k čistejšiemu a prirodzenejšiemu profilu mäsa, bez umelých prísad.

Unikátna chuť

Divina má výraznú, bohatú a mierne "divokú" chuť, čo z nej robí delikatesu ideálnu na špeciálne príležitosti alebo do luxusnej gastronómie.

SLOVENSKÁ DIVINA

Naša ponuka mrazenej zveriny obsahuje:

Divina je vynikajúcou alternatívou k bežnému mäsu – je zdravšia, chutnejšia a pochádza z udržateľných zdrojov. S nami môžete obohatiť vašu ponuku a ponúknuť vašim zákazníkom autentickú, prírodnú a zdravú zverinu priamo zo Slovenska.