ÚPRAVA MÄSA

ČERSTVÉ MÄSO ZÁKAZNÍKOM SPRACOVÁVAME A DODÁVAME V TROCH KVALITATÍVNYCH ÚROVNIACH

  1. VÝROBNÁ ÚPRAVA MÄSA
    Šál je pripravený k distribúcií k zákazníkovi bez ďalších úprav podľa objednávky.
  2. KUCHYNSKÁ ÚPRAVA MÄSA
    Mäso je odblanené, zbavené tukového krytia a je pripravené pre priame gastronomické využitie.
  3. PLÁTKY
    Na výrobu kalibrovaných porcií používame špecializované strojné zariadenie, ktoré umožňuje dodávať zákazníkom pravidelené, kalibrované plátky mäsa v hrúbke od 4 mm do 80 mm. Plátkovanie nepredražuje cenu mäsa.
čerstvé mäso diamon

ČERSTVÉ MÄSO

V NAŠEJ PONUKE NÁJDETE

BALENIE MÄSA

Čerstvné mäso balíme vákuovo alebo do vaničiek s ochrannou atmosférou. Aké sú výhody vákuovo baleného mäsa?

DLHŠIA DOBA TRVANLIVOSTI A GARANCIE

Mäso je uchovávané v uzavretom prostredí bez vonkajších vplyvov a neosýcha pri dlhšom skladovaní.

VYSOKÁ ÚROVEŇ
HYGIENY

Na rozdiel od voľne uloženého mäsa, neprichádza vákuovo balené mäso pri manipulácií do kontaktu s okolím.

ZACHOVÁVANIE ČERSTVOSTI MÄSA

Po vybúraní je mäso ihneď spracované a zavákuované, čím maximálne zachovávame jeho čerstvosť. Mäso pri skladovaní neosýcha. To znamená, že ma nižšiu stratovosť.

HOVÄDZIE MÄSO

Vákuovo balené hovädzie mäso zreje po celú dobu skladovania.

Hľadáte spoľahlivého dodávateľa mäsa a mäsových výrobkov?