Paštéty

Paštéty sú na Slovensku čoraz obľúbenejšie aj vďaka cestovaniu a spoznávaniu nových kultúr, hlavne Francúzska. Recepty prepožičané z francúzskej kuchyne boli jemne modifikované a upravené pre našu domácu kuchyňu. Základné suroviny na paštéty sú: bravčové mäso prípadne kuracie mäso, vnútornosti, hlavne pečeň. Chuť našich paštét si zamilujete.
26. marca 2018

Bravčové mäso vo vlastnej šťave 420 g

45022 – 300 g
26. marca 2018

Domáca pečeňová paštéta 140 g

45040 – 140 g
26. marca 2018

Domáca pečeňová paštéta 190 g

45009 – 190 g
26. marca 2018

Domáca zabíjačková paštéta 240g

145107 – 240 g
26. marca 2018

Firemná paštéta 300 g

002660 – 300 g
26. marca 2018

Hydinová paštéta 300 g

002661 – 300 g
26. marca 2018

Kačacia paštéta 140g

45041 – 140 g
26. marca 2018

Luncheon meat 190g

45007 – 190 g
26. marca 2018

Luncheon meat 420g

45008 – 420 g
26. marca 2018

Paradajková paštéta 300 g

017239 – 300 g
26. marca 2018

Pečeňová tehlička VB

145111 – 1 kg